Gratis naar de 50PlusBeurs

30 juli 2022

Van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 28e 50PlusBeurs plaats, ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Op uitnodiging van Erfrechtplanning kunt u deze beurs gratis bezoeken, om een dag lang te genieten van muziek, theater, show, presentaties en themapaviljoens rondom bijvoorbeeld fietsen, wonen, mode, vakantie en nog heel veel meer.

In 2020 en 2021 kon de 50PlusBeurs niet doorgaan maar dit jaar kan de organisatie weer volop uitpakken. Nog elke dag komen er nieuwe namen bij in het boordevolle programma. Kijk daarom voor de meest actuele stand van zaken op www.50plusbeurs.nl/programma/

Ook Erfrechtplanning is, samen met partners Hersenstichting, Rode Kruis, Unicef en Wereldnatuurfonds, aanwezig op de 50PlusBeurs. Erfrechtplanning is immers opgericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om alle zaken rond erfrecht, levenseinde en nalatenschap tijdig goed te regelen. Daarom vinden gesprekken met onze adviseurs bij voorkeur plaats ‘aan de keukentafel’ en ontvangen we u ook heel graag persoonlijk op onze stands in Hal 7 (Stand E04 en E06).

Elke dag, elk uur een lezing

Elke beursdag, van ’s morgens tien tot ’s middags drie uur, bent u daarnaast van harte welkom bij een lezing door een van onze adviseurs. Deze vinden plaats in een kleine zaal met plaats voor ca. 35 personen. Die kleinschaligheid zorgt ervoor dat er ook ruimte is voor (uw) vragen.

Zo bestelt u uw gratis kaarten voor 2 personen: ga naar www.50plusbeurs.nl/EP22 en gebruik bij uw bestelling Actiecode: EP22

Let op: er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar, dus bestel uw kaarten snel en in elk geval vóór 8 september.

Nog geen beeld van wat de 50PlusBeurs zoal biedt? Kijk hier voor een impressie.

Recente berichten

Erfenis aanvaarden of verwerpen?

4 augustus 2022

Als u een erfenis aanvaardt, bent u daarmee verantwoordelijk voor de volledige (financiële) nalatenschap van de overledene. Zijn er schulden, dan erft u die ook. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u erft, voordat u besluit de erfenis te aanvaarden. En dat noch u, noch andere (mogelijke) erfgenamen alvast iets waardevols meeneemt uit het huis van de overledene.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud