Gratis naar de 50PlusBeurs

30 juli 2022

Van dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de 28e 50PlusBeurs plaats, ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. Op uitnodiging van Erfrechtplanning kunt u deze beurs gratis bezoeken, om een dag lang te genieten van muziek, theater, show, presentaties en themapaviljoens rondom bijvoorbeeld fietsen, wonen, mode, vakantie en nog heel veel meer.

In 2020 en 2021 kon de 50PlusBeurs niet doorgaan maar dit jaar kan de organisatie weer volop uitpakken. Nog elke dag komen er nieuwe namen bij in het boordevolle programma. Kijk daarom voor de meest actuele stand van zaken op www.50plusbeurs.nl/programma/

Ook Erfrechtplanning is, samen met partners Hersenstichting, Rode Kruis, Unicef en Wereldnatuurfonds, aanwezig op de 50PlusBeurs. Erfrechtplanning is immers opgericht om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om alle zaken rond erfrecht, levenseinde en nalatenschap tijdig goed te regelen. Daarom vinden gesprekken met onze adviseurs bij voorkeur plaats ‘aan de keukentafel’ en ontvangen we u ook heel graag persoonlijk op onze stands in Hal 7 (Stand E04 en E06).

Elke dag, elk uur een lezing

Elke beursdag, van ’s morgens tien tot ’s middags drie uur, bent u daarnaast van harte welkom bij een lezing door een van onze adviseurs. Deze vinden plaats in een kleine zaal met plaats voor ca. 35 personen. Die kleinschaligheid zorgt ervoor dat er ook ruimte is voor (uw) vragen.

Zo bestelt u uw gratis kaarten voor 2 personen: ga naar www.50plusbeurs.nl/EP22 en gebruik bij uw bestelling Actiecode: EP22

Let op: er is een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar, dus bestel uw kaarten snel en in elk geval vóór 8 september.

Nog geen beeld van wat de 50PlusBeurs zoal biedt? Kijk hier voor een impressie.

Recente berichten

De hervorming van het erfrecht wordt uitgesteld

De hervorming van het erfrecht wordt uitgesteld

14 juli 2023

De recente val van het Nederlandse kabinet heeft talloze onvoltooide agenda's en beleidskwesties op de lange baan geschoven. Een van de meest betwiste daarvan was de hervorming van de legitieme portie in het erfrecht, voorgesteld door Minister Weerwind. Met de politieke verschuiving wordt deze controversiële discussie nu voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Afschaffing van de erf-en schenkbelasting?

Afschaffing van de erf-en schenkbelasting?

10 juli 2023

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) heeft net een opmerkelijk idee naar voren gebracht. Stoppen met de erf- en schenkbelasting en beginnen met een geheel nieuwe manier van belasting heffen. Volgens de OESO zou dit niet alleen een positieve klap kunnen zijn voor de wereldwijde economieën, maar zou het ook kunnen helpen bij het rechttrekken van de sociale ongelijkheid.

Minister houdt vast aan vormvoorschriften

Minister houdt vast aan vormvoorschriften

6 juli 2023

In een recente verklaring heeft de Minister van Justitie bevestigd dat hij vasthoudt aan de bestaande vormvoorschriften voor de geldigheid van een testament in Nederland. Ondanks groeiende discussies rondom het mogelijk versoepelen van de voorschriften, blijft de Minister standvastig in zijn standpunt dat de huidige regels cruciaal zijn voor het handhaven van de integriteit en de geldigheid van dergelijke belangrijke documenten.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud