Abonnement

Zorgeloos uw testament en levenstestament actueel en up-to-date

Ook na het regelen van een (levens-)testament heeft u mogelijk nog vragen en advies nodig. Bijvoorbeeld bij een verandering in uw persoonlijke situatie of de wetgeving. Daarom biedt Erfrechtplanning een uniek abonnement, zodat u ervan verzekerd bent dat uw nalatenschap altijd goed geregeld is. En dat geeft gemoedsrust en zekerheid.

Jaarlijkse check van uw testament(en)

U heeft uw testament geregeld, maar er kan veel veranderen in een jaar. Mogelijk heeft u in uw testament een executeur benoemd waar u geen contact meer mee heeft. Of misschien is de verstandhouding met uw (klein)kinderen of de partners van uw kinderen niet meer optimaal en wilt u iets veranderen. Het is daarom verstandig uw testament jaarlijks na te lopen. Erfrechtplanning neemt elk jaar contact met u op om te bespreken of er wijzigingen zijn die mogelijk van invloed zijn op uw (levens-)testament. Zo is uw (levens-)testament altijd actueel en up-to-date.

NabestaandenLoket

Na het overlijden moeten er veel zaken worden geregeld. Het nabestaandenLoket biedt u een platform aan die nabestaanden voorziet van een handleiding en een duidelijk overzicht van alle taken die geregeld moeten worden. U kunt op dit platform de voortgang van alle taken bijhouden en eventuele taken verdelen onder de familieleden. Weer een zorg minder.

Telefonische ondersteuning

Als abonnee mag u van maandag t/m vrijdag een beroep doen op onze erfrechtspecialisten via de telefonische helpdesk. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de executie van de nalatenschap of bij het maken van keuzes uit het testament van de eerst overledene? Dan zijn wij slechts een belletje van u verwijderd. Bel ook gerust wanneer u vragen heeft over (levens-)testamenten of schenken.

Checklist wilsonbekwaamheid

Een lastig onderwerp. Wanneer bent u, of is uw dierbare, wilsonbekwaam? En wat houdt dat eigenlijk in? Middels onze ‘checklist wilsonbekwaamheid’ geven wij u nuttige informatie hierover zodat u weet waar u aan toe bent.

Ons abonnement geeft nóg meer invulling aan uw testament

Begeleiding bij schenken

Wilt u met een warme hand schenken aan uw kinderen, kleinkinderen of een goed doel? Erfrechtplanning begeleidt u bij (belastingvrij) schenken, papieren schenking en het berekenen van de rente over papieren schenkingen, waardoor u mogelijk kunt besparen op erfbelasting en zorgkosten.

Magazine Erf Goed

Erfrechtplanning praat u in Erf Goed magazine vier keer per jaar bij over actuele ontwikkelingen die mogelijk invloed hebben op uw (levens-)testament. Het magazine staat vol interessante informatie over onderwerpen als erfrecht, zorg, rouw, vermogensplanning, fiscale mogelijkheden, pensioen en goede doelen.

Abonnement in ‘t kort

  •  Jaarlijkse APK testament en/of levenstestament
  • NabestaandenLoket, platform voor nabestaanden
  • Telefonische helpdesk (maandag t/m vrijdag)
  • Begeleiding bij schenken en schenken op papier
  • 4x per jaar het magazine Erf Goed over erfrecht, zorg, fiscaliteit, rouw en meer

Kosten

Voor € 7,95 per maand profiteert u van de vele voordelen die het abonnement biedt.

Goed om te weten: na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Op dit product zijn algemene voorwaarden van het abonnement van toepassing.

Duidelijkheid en zekerheid geeft rust

Sluit het abonnement van Erfrechtplanning af en weet dat u op ons kunt rekenen wanneer u ons nodig heeft. Maak als abonnee gebruik van de telefonische helpdesk, blijf op de hoogte van ontwikkelingen rondom uw (levens-)testament en geniet van de zekerheid dat uw nalatenschap altijd goed geregeld is. Dat geeft gemoedsrust en zekerheid.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud