Altijd de zekerheid dat uw levenstestament en testament actueel en up-to-date is

05-01-2021

Erfrechtplanning biedt u met het unieke serviceabonnement de rust en zekerheid dat u uw nalatenschap goed heeft geregeld. Zo geven wij nóg meer invulling aan uw testament.

Onderdelen serviceabonnement

Het serviceabonnement biedt verschillende onderdelen. Zo kunt u op werkdagen bellen met onze telefonische helpsdesk, ontvangt u van ons diverse handige checklists, bieden wij u een jaarlijkse APK van uw testament en/of levenstestament aan en ontvangt u regelmatig een online informatiebulletin met relevante onderwerpen.

Sluit u het serviceabonnement direct af bij het regelen van uw testament en levenstestament, dan betaalt het eerste jaar slechts € 99,-. Vanaf het 2e jaar profiteert u van 15% korting en betaalt u slechts € 6,95 per maand. U zit nergens aan vast: na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Lees meer over het serviceabonnement of neem direct contact met ons op.

Recente berichten

Erfenis aanvaarden of verwerpen?

4 augustus 2022

Als u een erfenis aanvaardt, bent u daarmee verantwoordelijk voor de volledige (financiële) nalatenschap van de overledene. Zijn er schulden, dan erft u die ook. Daarom is het belangrijk dat u weet wat u erft, voordat u besluit de erfenis te aanvaarden. En dat noch u, noch andere (mogelijke) erfgenamen alvast iets waardevols meeneemt uit het huis van de overledene.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud