Altijd de zekerheid dat uw levenstestament en testament actueel en up-to-date is

05-01-2021

Erfrechtplanning biedt u met het unieke serviceabonnement de rust en zekerheid dat u uw nalatenschap goed heeft geregeld. Zo geven wij nóg meer invulling aan uw testament.

Onderdelen serviceabonnement

Het serviceabonnement biedt verschillende onderdelen. Zo kunt u op werkdagen bellen met onze telefonische helpsdesk, ontvangt u van ons diverse handige checklists, bieden wij u een jaarlijkse APK van uw testament en/of levenstestament aan en ontvangt u regelmatig een online informatiebulletin met relevante onderwerpen.

Sluit u het serviceabonnement direct af bij het regelen van uw testament en levenstestament, dan betaalt het eerste jaar slechts € 99,-. Vanaf het 2e jaar profiteert u van 15% korting en betaalt u slechts € 6,95 per maand. U zit nergens aan vast: na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Lees meer over het serviceabonnement of neem direct contact met ons op.

Recente berichten

op papier schenken

Op papier schenken

5 januari 2024

Om erfbelasting te besparen schenken ouders vaak jaarlijks op papier aan hun kinderen. De gift is bijna altijd gelijk aan het voor dat kalenderjaar van schenkbelasting vrijgestelde bedrag. Onderlinge afspraken worden vastgelegd door de notaris om ervoor te zorgen dat er geen conflict ontstaat met de Belastinginspecteur.

Valt er nog iets te jubelen

Valt er nog iets te Jubelen?

21 december 2023

Traditiegetrouw krijgen notarissen in december veel vragen over schenkingen. (Groot)ouders willen weten hoe ze hun (klein)kinderen belastingvrij geld kunnen geven. Ook ooms en tantes willen in sommige gevallen hun neven of nichten sponsoren.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud