Maatregelen vanwege het coronavirus

Gepubliceerd: 13-03-2020

Erfrechtplanning houdt rekening met de maatregelen die gelden in verband met het coronavirus. In dit artikel leest u hoe wij u in deze tijd toch van dienst kunnen zijn.

Wij hebben de lezingen die wij door het hele land geven om het belang van een up-to-date (levens)testament onder de aandacht te brengen tot nader orde moeten annuleren. Wilt u op de hoogte gebracht worden als de lezingen weer van start gaan? Laat dan graag hier uw gegevens achter.

Het is nog steeds mogelijk om geheel kosteloos en vrijblijvend een persoonlijk adviesgesprek aan te gaan. Daar waar onze lezingen algemeen van aard zijn, geeft een persoonlijk adviesgesprek ons de mogelijkheid om u een advies op maat te geven voor uw situatie.

Wij bieden momenteel de volgende mogelijkheden:

Een adviesgesprek bij u thuis

In een gesprek van ongeveer 1,5 á 2 uur onderzoekt één van onze erfrecht specialisten uw situatie, en legt uit wat een (levens)testament in uw situatie oplevert (of niet?). Indien gewenst krijgt u aan het eind van het gesprek een passende offerte om samen met Erfrechtplanning een (levens)testament op te stellen. U bent tot niets verplicht, als u het hierbij laat heeft het u dus enkel een kopje koffie of thee gekost.

Wij volgen uiteraard de RIVM richtlijnen op:

  • Wij verzoeken u vriendelijk om voor het gesprek de handen te wassen
  • Wij vragen u vriendelijk om géén handen te schudden
  • Zorg er a.u.b. voor dat de adviseur bij het gesprek op minimaal 1,5 meter afstand kan zitten
  • Wilt u graag voor een eigen pen zorgen tijdens het gesprek?
  • Als u verkoudheidsverschijnselen heeft (bijv. hoesten, keelpijn, koorts), verzet dan graag het gesprek naar een andere datum

Het is natuurlijk ook mogelijk om na de coronacrisis af te spreken als u dat liever heeft. Gelieve in dit geval z.s.m. een afspraak te reserveren, want de wachttijd loopt momenteel op.

Een adviesgesprek via online video

Het is ook mogelijk om het advies gesprek van achter uw eigen laptop, tablet of computer te voeren. Erfrechtplanning stuurt u software toe waarmee eenvoudig een videoverbinding tot stand gebracht kan worden, en onze adviseur voorziet u op deze manier van maatwerk advies. Ook dit online adviesgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Telefonisch adviesgesprek

Als u niet zo handig bent met de computer, dan is het ook mogelijk om het adviesgesprek telefonisch te voeren.

Online lezing (webinar)

Wij organiseren ook regelmatig online lezingen (ook wel 'webinars' genoemd). Deze online lezingen zijn algemeen van aard en bedoeld voor mensen die zich nog breed aan het oriënteren zijn.

Informatiebrochure

Bent u zich nog breed aan het oriënteren? Dan sturen we u graag een informatiebrochure toe waarin uitgelegd wordt waarom het hebben van een up-to-date (levens)testament zo belangrijk is.

Wilt u gratis geadviseerd worden over het belang van een up-to-date levenstestament?
Bel ons op 085 - 303 76 87 of laat hier uw gegevens achter.

Recente berichten

op papier schenken

Op papier schenken

5 januari 2024

Om erfbelasting te besparen schenken ouders vaak jaarlijks op papier aan hun kinderen. De gift is bijna altijd gelijk aan het voor dat kalenderjaar van schenkbelasting vrijgestelde bedrag. Onderlinge afspraken worden vastgelegd door de notaris om ervoor te zorgen dat er geen conflict ontstaat met de Belastinginspecteur.

Valt er nog iets te jubelen

Valt er nog iets te Jubelen?

21 december 2023

Traditiegetrouw krijgen notarissen in december veel vragen over schenkingen. (Groot)ouders willen weten hoe ze hun (klein)kinderen belastingvrij geld kunnen geven. Ook ooms en tantes willen in sommige gevallen hun neven of nichten sponsoren.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud