Hoeveel kunt u besparen? Laat de rekenhulp het werk doen.

Gebruik de rekenhulp

Erfrechtspecialisten met 20 jaar ervaring

Erfrecht is een serieuze zaak. Een testament opstellen is in de meeste gevallen niet enkel een kwestie van een handtekening zetten. Er zijn behoorlijk wat factoren waar u rekening mee dient te houden. Wat betaalt u bijvoorbeeld aan erfbelasting en wist u dat u hier op kunt besparen? Hoeveel u er ook over leest, een helpende hand van een expert is nooit mis. Schakel daarom de hulp in van de specialisten van Erfrechtplanning. Bijvoorbeeld die van Jorrit Schreuder. Al meer dan 20 jaar geeft Jorrit als WFT-gecertificeerd financieel dienstverlener invulling aan de wensen en behoeften van klanten op financieel gebied.

Een stap in de goede richting

Voor wie er niet dagelijks mee te maken heeft, kunnen het erfrecht en bijbehorende zaken zoals een testament opstellen en erfbelasting betalen lastige materie zijn. Onze erfrechtspecialisten maken deze materie bespreekbaar en maken u wegwijs in het doolhof van financiële vraagstukken. Zij helpen u onder meer om uw vermogen zo voordelig mogelijk over te laten gaan na uw overlijden: zo bespaart u op erfbelasting voor de dierbaren die u achterlaat.

Wat is er mogelijk?

Erfrechtplanning werkt samen met verschillende notarissen in Nederland en maakt u bewust van de mogelijkheden die u hebt bij het opstellen van een testament. Bent u benieuwd wat Erfrechtplanning voor u kan betekenen? Lees meer over onze diensten of neem direct contact op.

Waar vindt u ons?

De hoofdvestiging vindt u in Koudekerk aan den Rijn, bij Alphen aan den Rijn in Zuid-Holland. Echter, om mensen in heel Nederland te kunnen helpen, werkt Erfrechtplanning samen met ervaren adviseurs en notarissen door heel het land: ook bij u in de buurt.

“Ik vond in Erfrechtplanning een
prettige en meedenkende gesprekspartner.”

Vragen stellen mag

Heeft u een vraag voor een erfrechtspecialist? Neem contact op. We horen graag van u.