Stichting SEBE – professionele executeurs 

Stichting SEBE is een initiatief van Erfrechtplanning. Stichting SEBE bestaat uit professionele, betrouwbare en onafhankelijke executeurs die zich richten op het adviseren over en/of het afhandelen van nalatenschappen in Nederland. Zo ontzorgen zij u en uw nabestaanden.

Zoekt u een externe executeur voor het uitvoeren van uw testament?

Wilt u uw nabestaanden na uw overlijden niet belasten met de zware taak van het uitvoeren van uw testament? Schakel Stichting SEBE in. Stichting SEBE verzorgt alle juridische, administratieve, fiscale en praktische zaken op overzichtelijke wijze.

Bent u executeur en zoekt u professionele ondersteuning?

Bent u executeur, dan wikkelt u een erfenis af. De verschillende formaliteiten die deze taak met zich meebrengen vergen veel tijd, aandacht en deskundigheid in een periode van verdriet en rouw. Schakel Stichting SEBE in voor professionele ondersteuning. 

Over Stichting SEBE

Stichting Executele en Bewind Erfrechtplanning (SEBE) is een initiatief van Erfrechtplanning en werkt samen met experts op het gebied van (levens-)executele, fiscale werkzaamheden en bewindvoering. Ook werken zij samen met professionele toezichthouders.

Stichting SEBE in uw testament?

Vaak kiezen mensen hun partner en/of hun kind(eren) als executeur in hun testament. Maar wat als u geen partner en/of kinderen heeft? Of u kiest sowieso liever voor een professionele executeur?

Als u Stichting SEBE als executeur of gevolmachtigde in uw (levens-)testament opneemt heeft u de zekerheid dat er altijd een expert op dit vakgebied uw belangen zal behartigen.

Bent u gevraagd als executeur en heeft u hier hulp bij nodig? 

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud