Kelly Boermans

Directeur & eigenaar

Na jaren ervaring in de financiële dienstverlening heb ik mij gespecialiseerd in het erfrecht. Ik vind het nog steeds enorm interessant, zowel het financiële als het emotionele aspect ervan. Als adviseur zie ik het als mijn taak om hier de perfecte balans in te vinden voor onze cliënten.

Samen met mijn partner Fedor Sikkes heb ik Erfrechtplanning opgericht omdat er in Nederland nog zo ontzettend veel mensen niet optimaal invulling geven aan hun testament. Met invulling geven bedoelen wij niet alleen dat een en ander goed geregeld is, maar dat mensen ook echt begrijpen wat er in het (levens)testament staat en waarom het er in staat.

Naast het geven van vrijblijvend advies bij de mensen thuis, kan ik er ook enorm van genieten om als spreker voor een volle zaal bij onze lezingen te staan. Ik leg daar enkele fiscale technieken uit, maar wat ik eigenlijk nog veel belangrijker vind, is dat ik mensen bewust kan maken van het belang van een up-to-date levenstestament. Hiermee kan zoveel narigheid bespaard worden, dat gun je gewoon iedereen.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud