Jorrit Schreuder

Directeur & eigenaar

Als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis nogal wat verschillende testamenten tegen. Het viel mij op dat veel testamenten verouderd waren en dat mensen vaak niet goed begrepen wat er nou precies in een testament staat.

 Ik ben mij gaan specialiseren in het erfrecht en heb toen samen met mijn compagnons Kelly Boermans en Fedor Sikkes ons bedrijf Erfrechtplanning opgericht. Ons voornaamste doel is om in begrijpelijk Nederlands mensen kundig te adviseren over hun (levens)testament.
 
Naast mijn werkzaamheden als adviseur, houd ik me onder andere bezig met het up-to-date houden van de software die onze adviseurs als ondersteuning gebruiken om onze cliënten te adviseren. Ik vind het prachtig om de technieken van het erfrecht te visualiseren. Je ziet gewoon dat mensen het beter begrijpen als je iets laat zien met bijvoorbeeld een taartgrafiek of een staafdiagram.
 
Ook houd ik me bezig met het onderhouden van de contacten met de notarissen waar wij mee samenwerken. Wij vinden het heel belangrijk dat deze samenwerking soepel verloopt en horen gelukkig vaak dat wij als “collega’s” aanvoelen bij de medewerkers van het notariskantoor. Wij staan voor kwaliteit en fijne persoonlijke relaties met alle mensen die bij ons bedrijf betrokken zijn.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud