Jan Paul Jonker REP

Erfrechtspecialist & belastingadviseur

Als belastingadviseur merkte ik al dat mensen niet graag willen praten over hun testament en ook niet over de erfbelasting. De reactie was vaak: komt wel of voor mij niet belangrijk.

Inmiddels weet ik dat het geen onwil is maar meer angst omdat ze de kennis niet hebben om alles te overzien. En dat begrijp ik ook wel… het is immers niet eenvoudig. Daarom ben ik mij de laatste jaren gaan specialiseren in erfrecht en de mogelijkheden om vermogen zo voordelig mogelijk naar een volgende generatie over te dragen.

Erfrechtplanning is nu een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden geworden. Mijn motto hierbij is dat een advies pas goed is als mensen het begrijpen én kunnen navertellen!

Na het passeren van de akten ben ik altijd blij als ik zie dat mensen weloverwogen keuzes hebben gemaakt en deze vraagstukken niet meer voor zich uit blijven schuiven. Vervolgens krijg ik regelmatig terug dat klanten na mijn begeleiding opgelucht zijn dat hun wensen goed vertaald zijn in een op maat gemaakt testament én levenstestament.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud