Fedor Sikkes

Directeur & eigenaar

Tijdens mijn werk als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis behoorlijk wat verouderde testamenten tegen en viel het mij op dat men eigenlijk niet goed begreep wat het testament precies voor ze kan betekenen.

Samen met mijn partner Kelly Boermans heb ik Erfrechtplanning opgericht met als doel om zoveel mogelijk mensen echt invulling te laten geven aan hun testament.

Ik vind het fijn dat als ik advies gegeven heb dat mensen ook echt begrijpen wat het testament precies doet, en waarom dit zo belangrijk is. Veel mensen beseffen zich niet dat ook zonder geld op de bankrekening er dankzij een eigen huis behoorlijk wat vermogen “in de stenen” kan zitten en dat er onnodig veel erfbelasting of eigen bijdrage in de zorg betaald wordt als er geen up-to-date testament is

De laatste jaren zien we dat door de vergrijzing en de hierdoor toenemende gevallen van wilsonbekwaamheid door bijvoorbeeld dementie het levenstestament steeds belangrijker wordt. Het doet me goed om mijn steentje bij te dragen om het belang hiervan onder de aandacht te brengen en ook daadwerkelijk goed te regelen voor onze cliënten.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud