Erfrechtplanning maakt gebruik van functionele en trackingcookies om de gebruikerservaring te optimaliseren

Bij verder gebruik van deze website gaan we ervan uit dat u deze cookies accepteert.

Melding sluiten

Word onze adviseur

Mensen uitgebreid informeren over alle mogelijkheden rondom erfrecht, wijzen op mogelijke kostenbesparingen en adviseren over de juiste en passende invulling van een testament of levenstestament. Dat is wat de specialisten van Erfrechtplanning dagelijks doen.

Persoonlijke adviesgesprekken

De adviseurs geven lezingen door heel Nederland en voeren persoonlijke adviesgesprekken bij de mensen thuis.

Nog te veel mensen hebben nog geen testament. Nog meer mensen kennen de noodzaak niet van het opstellen van een levenstestament. Daarnaast is er ook nog een te grote groep mensen die onnodig te veel zorgkosten betalen.

Werkt u mee?

De ervaren adviseurs van Erfrechtplanning zorgen er voor dat steeds meer mensen optimaal zijn geïnformeerd over de invulling van hun (levens)testament. Ze vertalen de complexe materie rondom het onderwerp erfrecht in begrijpelijke taal.

Bent u een financieel planner? Heeft erfrecht geen geheimen voor u en wilt u meewerken aan het informeren en adviseren van mensen over het nut en de noodzaak van het afsluiten van een (levens)testament? Sluit u dan aan als adviseur!

Erfrechtplanning zoekt altijd specialisten ter versterking van ons team! Mail ons via info@erfrechtplanning.nl of bel ons op
085 303 76 87.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud