Erfrechtplanning maakt gebruik van functionele en trackingcookies om de gebruikerservaring te optimaliseren

Bij verder gebruik van deze website gaan we ervan uit dat u deze cookies accepteert.

Melding sluiten

Wie wij zijn

Experts in erfrecht

Erfrechtplanning bestaat uit een groep experts op het gebied van erfrecht. Erfrecht is een complexe materie. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Wij maken de ingewikkelde materie rondom wettelijke verdeling, erfbelasting en regels rondom schenken inzichtelijk.

Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat u moet of kunt regelen, wat uw voordelen zijn en wat mogelijke consequenties zijn van uw keuze. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen, op een persoonlijke en begrijpelijke manier, invulling laten geven aan hun testament.

Missie en visie

De missie van Erfrechtplanning is om zoveel mogelijk mensen invulling te laten geven aan hun testament. Dat betekent dus meer dan alleen een testament ‘hebben’, wij willen graag dat men optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn en ook echt begrijpt waarom bepaalde technieken zijn opgenomen.

Erfrechtplanning is pas tevreden als u dat bent. Dat is onze eerste prioriteit. Iedere dag gaan wij voor 100% kwaliteit, voor een dienstverlening die tot in de puntjes klopt.
Wij gaan voor tevreden cliënten, medewerkers en zakelijke partners. 

 Wij staan bekend om onze resultaatgerichte aanpak met focus op kwaliteit en fijne, langdurige relaties met de mensen om ons heen. 

Onze specialisten

Fedor Sikkes

directeur & eigenaar

Tijdens mijn werk als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis behoorlijk wat verouderde testamenten tegen en viel het mij op dat men eigenlijk niet goed begreep wat het testament precies voor ze kan betekenen.

Jorrit Schreuder

directeur & eigenaar

Als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis nogal wat verschillende testamenten tegen. Het viel mij op dat veel testamenten verouderd waren en dat mensen vaak niet goed begrepen wat er nou precies in een testament staat.

Kelly Boermans

directeur & eigenaar

Na jaren ervaring in de financiële dienstverlening heb ik mij gespecialiseerd in het erfrecht. Ik vind het nog steeds enorm interessant, zowel het financiële als het emotionele aspect ervan. Als adviseur zie ik het als mijn taak om hier de perfecte balans in te vinden voor onze cliënten.

mr. A. (Alexander) Fix

erfrechtspecialist & erfrechtjurist

Als jurist in o.a. het erfrecht en het financiële recht behandel ik regelmatig dossiers over de afwikkeling van een nalatenschap. Denk daarbij aan een onverwachts hoge aanslag erfbelasting, de vraag wie de executeur wordt, of dat erfgenamen er onderling niet uitkomen bij de verdeling.

Andre Schmid

erfrechtspecialist

Ik merk in de praktijk dat veel mensen het erfrecht erg ingewikkeld vinden. Als ik plaats neem bij de klant aan de keukentafel, dan neem ik rustig de tijd om stap voor stap dit vaak lastige onderwerp in begrijpelijk Nederlands te bespreken.

Gerard B. Biesot

ambassadeur

Fedor vroeg mij voor Erfrechtplanning notarissen te gaan werven om mee samen te gaan werken, incidenteel als gastheer op te treden bij de vele presentaties en mee te denken op marketinggebied.

Jasja van den Hoek

erfrechtspecialist

Ik ben als adviseur aangesloten bij Erfrechtplanning. Het leuke van dit vak is het persoonlijke aspect. Je hebt veel contact met mensen en probeert ze op de beste manier invulling te laten geven aan hun (levens)testament.

Mike Huisen

backoffice & ICT manager

Als backoffice manager bij Erfrechtplanning zorg ik ervoor dat onze klanten op een soepele manier met onze adviseurs in contact kunnen komen. Ik organiseer de lezingen en coördineer het team dat de landelijke planning van onze adviseurs verzorgt.

Reinier Geerling

spreker lezingen

Ik geef lezingen op de bijeenkomsten van Erfrechtplanning. Ik vind het leuk mensen te inspireren, na te laten denken over hun financiële toekomst en aan te zetten tot actie om hun (levens-)testamenten goed in te laten richten. Ik denk dat dat rust, zekerheid en flexibiliteit geeft.

mr. Rik de Jonge

spreker lezingen

Ik verzorg lezingen in Noord-Nederland voor Erfrechtplanning. Verder geef ik regelmatig advies aan adviseurs in concrete dossiers. Het personen- en familierecht, in het bijzonder het erfrecht, heeft altijd mijn interesse gehad. Dit komt omdat dit rechtsgebied het dichtst bij de mens staat.

Linda Kramer-Konijn

spreker lezingen

Als financieel adviseur én spreker vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen, jong én oud, op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving omtrent nalatenschappen en levenstestamenten.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud