Erfrechtplanning maakt gebruik van functionele en trackingcookies om de gebruikerservaring te optimaliseren

Bij verder gebruik van deze website gaan we ervan uit dat u deze cookies accepteert.

Melding sluiten

Wie wij zijn

Experts in erfrecht

Erfrechtplanning bestaat uit een groep experts op het gebied van erfrecht. Erfrecht is een complexe materie. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Wij maken de ingewikkelde materie rondom wettelijke verdeling, erfbelasting en regels rondom schenken inzichtelijk.

Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat u moet of kunt regelen, wat uw voordelen zijn en wat mogelijke consequenties zijn van uw keuze. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen, op een persoonlijke en begrijpelijke manier, invulling laten geven aan hun testament.

Missie en visie

De missie van Erfrechtplanning is om zoveel mogelijk mensen invulling te laten geven aan hun testament. Dat betekent dus meer dan alleen een testament ‘hebben’, wij willen graag dat men optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn en ook echt begrijpt waarom bepaalde technieken zijn opgenomen.

Erfrechtplanning is pas tevreden als u dat bent. Dat is onze eerste prioriteit. Iedere dag gaan wij voor 100% kwaliteit, voor een dienstverlening die tot in de puntjes klopt.
Wij gaan voor tevreden cliënten, medewerkers en zakelijke partners. 

 Wij staan bekend om onze resultaatgerichte aanpak met focus op kwaliteit en fijne, langdurige relaties met de mensen om ons heen. 

Onze specialisten

Fedor Sikkes

Directeur / adviseur

Tijdens mijn werk als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis behoorlijk wat verouderde testamenten tegen en viel het mij op dat men eigenlijk niet goed begreep wat het testament precies voor ze kan betekenen.

Kelly Boermans

Directeur / adviseur

Na jaren ervaring in de financiële dienstverlening heb ik mij gespecialiseerd in het erfrecht. Ik vind het nog steeds enorm interessant, zowel het financiële als het emotionele aspect ervan. Als adviseur zie ik het als mijn taak om hier de perfecte balans in te vinden voor onze cliënten.

Jorrit Schreuder

Directeur / adviseur

Als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis nogal wat verschillende testamenten tegen. Het viel mij op dat veel testamenten verouderd waren en dat mensen vaak niet goed begrepen wat er nou precies in een testament staat.

José Appels

Adviseur

Sinds een aantal jaar handel ik nalatenschappen af. Dat is mooi en dankbaar werk in een periode waar veel op de mensen af komt.

Gerard Biesot

Ambassadeur

Fedor vroeg mij voor Erfrechtplanning notarissen te gaan werven om mee samen te gaan werken, incidenteel als gastheer op te treden bij de vele presentaties en mee te denken op marketinggebied.

Richard Bosma

Adviseur

Ik zet mijn kennis en ervaring graag in om mensen verder te helpen. Als adviseur voor Erfrechtplanning vertaal ik de financiële en fiscale gebeurtenissen rondom erfrecht naar de daadwerkelijke impact voor mensen.

Rob van Enckevort

Adviseur

Ik zorg voor rust bij mijn klanten. Als adviseur staat voor mij de dienstverlening naar mijn klanten voorop. Ik heb voor de advisering op het gebied van (levens)testamenten gekozen omdat het boeiend is en je veel kunt betekenen voor de klant.

Mr. Alexander Fix

Adviseur

Als jurist in o.a. het erfrecht en het financiële recht behandel ik regelmatig dossiers over de afwikkeling van een nalatenschap. Denk daarbij aan een onverwachts hoge aanslag erfbelasting, de vraag wie de executeur wordt, of dat erfgenamen er onderling niet uitkomen bij de verdeling.

Jolanda Francken

Adviseur

Voor mij als adviseur staat de klant centraal. Ik denk met de mensen mee: niet alleen over het hier en nu, maar juist voor in de toekomst: financial life planning.

Reinier Geerling

Spreker lezingen

Ik geef lezingen op de bijeenkomsten van Erfrechtplanning. Ik vind het leuk mensen te inspireren, na te laten denken over hun financiële toekomst en aan te zetten tot actie om hun (levens-)testamenten goed in te laten richten. Ik denk dat dat rust, zekerheid en flexibiliteit geeft.

Jasja van den Hoek

Adviseur

Ik ben als adviseur aangesloten bij Erfrechtplanning. Het leuke van dit vak is het persoonlijke aspect. Je hebt veel contact met mensen en probeert ze op de beste manier invulling te laten geven aan hun (levens)testament.

Mike Huisen

Backoffice manager

Als backoffice manager bij Erfrechtplanning zorg ik ervoor dat onze klanten op een soepele manier met onze adviseurs in contact kunnen komen. Ik organiseer de lezingen en coördineer het team dat de landelijke planning van onze adviseurs verzorgt.

Mr. Rik de Jonge

Spreker lezingen

Ik verzorg lezingen in Noord-Nederland voor Erfrechtplanning. Verder geef ik regelmatig advies aan adviseurs in concrete dossiers. Het personen- en familierecht, in het bijzonder het erfrecht, heeft altijd mijn interesse gehad. Dit komt omdat dit rechtsgebied het dichtst bij de mens staat.

Linda Kramer-Konijn

Spreker lezingen

Als financieel adviseur én spreker vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen, jong én oud, op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving omtrent nalatenschappen en levenstestamenten.

Nicole Majoor

Adviseur

In mijn werk als financieel adviseur en financieel planner zie ik veel verschillende maar ook verouderde testamenten voorbijkomen.

Andre Schmid

Adviseur

Ik merk in de praktijk dat veel mensen het erfrecht erg ingewikkeld vinden. Als ik plaats neem bij de klant aan de keukentafel, dan neem ik rustig de tijd om stap voor stap dit vaak lastige onderwerp in begrijpelijk Nederlands te bespreken.

Frank van de Venne

Adviseur

Stilstaan bij overlijden en wilsonbekwaamheid is niet altijd leuk, maar het is wel ontzettend belangrijk. Vanuit mijn kennis en ervaring als jurist en financieel planner kan ik u in begrijpelijke taal uitleggen welk testament en levenstestament het beste bij u past.

Brenda Wassenburg

Notarieel medewerkster

Als Notarieel Medewerkster controleer ik de door de adviseurs opgestelde rapporten voordat ze naar de cliënten gaan. Op deze manier houden we elkaar scherp en de (levens)testamenten kwalitatief hoog en leesbaar.

Karen van Tongeren

Planner

Sinds 1 juli 2020 ben werkzaam als planner bij Erfrechtplanning. Ik ben verantwoordelijk voor het plannen van alle lezingen van Erfrechtplanning in heel Nederland.

Milou Booms

Adviseur

In mijn vorige functie binnen de financiële dienstverlening merkte ik dat “de menselijke maat” aan het verdwijnen is. Ik geloof dat ieder mens zijn eigen, unieke levensverhaal heeft dat aandacht verdient.

Richard Coenrady FFP

Adviseur

Als hypotheek adviseur/financieel adviseur adviseer ik breder dan alleen over hypotheken. Ik heb van dichtbij een situatie meegemaakt waarbij testamentair niets was geregeld. Inmiddels ligt de familie uit elkaar en de gehele erfenis is in de loop van de jaren verdampt.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud