Wie wij zijn

Experts in erfrecht

Erfrechtplanning bestaat uit een groep experts op het gebied van erfrecht. Erfrecht is een complexe materie. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Wij maken de ingewikkelde materie rondom wettelijke verdeling, erfbelasting en regels rondom schenken inzichtelijk.

Wij leggen u in begrijpelijke taal uit wat u moet of kunt regelen, wat uw voordelen zijn en wat mogelijke consequenties zijn van uw keuze. 

Wij willen zoveel mogelijk mensen, op een persoonlijke en begrijpelijke manier, invulling laten geven aan hun testament.

Missie en visie

De missie van Erfrechtplanning is om zoveel mogelijk mensen invulling te laten geven aan hun testament. Dat betekent dus meer dan alleen een testament ‘hebben’, wij willen graag dat men optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die er zijn en ook echt begrijpt waarom bepaalde technieken zijn opgenomen.

Erfrechtplanning is pas tevreden als u dat bent. Dat is onze eerste prioriteit. Iedere dag gaan wij voor 100% kwaliteit, voor een dienstverlening die tot in de puntjes klopt.
Wij gaan voor tevreden cliënten, medewerkers en zakelijke partners. 

 Wij staan bekend om onze resultaatgerichte aanpak met focus op kwaliteit en fijne, langdurige relaties met de mensen om ons heen. 

Onze specialisten

Fedor Sikkes

Directeur & eigenaar

Tijdens mijn werk als financieel adviseur kwam ik bij de mensen thuis behoorlijk wat verouderde testamenten tegen en viel het mij op dat men eigenlijk niet goed begreep wat het testament precies voor ze kan betekenen.

Kelly Boermans

Directeur & eigenaar

Na jaren ervaring in de financiële dienstverlening heb ik mij gespecialiseerd in het erfrecht. Ik vind het nog steeds enorm interessant, zowel het financiële als het emotionele aspect ervan. Als adviseur zie ik het als mijn taak om hier de perfecte balans in te vinden voor onze cliënten.

mr. A. (Alexander) Fix

Erfrechtspecialist & erfrechtjurist

Als jurist in o.a. het erfrecht en het financiële recht behandel ik regelmatig dossiers over de afwikkeling van een nalatenschap. Denk daarbij aan een onverwachts hoge aanslag erfbelasting, de vraag wie de executeur wordt, of dat erfgenamen er onderling niet uitkomen bij de verdeling.

Andre Schmid

Erfrechtspecialist

Ik merk in de praktijk dat veel mensen het erfrecht erg ingewikkeld vinden. Als ik plaats neem bij de klant aan de keukentafel, dan neem ik rustig de tijd om stap voor stap dit vaak lastige onderwerp in begrijpelijk Nederlands te bespreken.

Gerard B. Biesot

Ambassadeur

Fedor vroeg mij voor Erfrechtplanning notarissen te gaan werven om mee samen te gaan werken, incidenteel als gastheer op te treden bij de vele presentaties en mee te denken op marketinggebied.

Jasja van den Hoek

Erfrechtspecialist

Ik ben als adviseur aangesloten bij Erfrechtplanning. Het leuke van dit vak is het persoonlijke aspect. Je hebt veel contact met mensen en probeert ze op de beste manier invulling te laten geven aan hun (levens)testament.

Karen van Tongeren

Manager Backoffice

Het is ontzettend leuk om met mensen te werken die oprecht het beste voor onze klanten willen. De wereld van het Erfrecht was nieuw voor mij maar sinds ik voor Erfrechtplanning werk is het mij duidelijk hoe belangrijk het is om dit soort zaken goed te regelen.

Reinier Geerling

Reinier Geerling

Spreker lezingen

Ik geef lezingen op de bijeenkomsten van Erfrechtplanning. Ik vind het leuk mensen te inspireren, na te laten denken over hun financiële toekomst en aan te zetten tot actie om hun (levens-)testamenten goed in te laten richten. Ik denk dat dat rust, zekerheid en flexibiliteit geeft.

mr. Rik de Jonge

Spreker lezingen

Ik verzorg lezingen in Noord-Nederland voor Erfrechtplanning. Verder geef ik regelmatig advies aan adviseurs in concrete dossiers. Het personen- en familierecht, in het bijzonder het erfrecht, heeft altijd mijn interesse gehad. Dit komt omdat dit rechtsgebied het dichtst bij de mens staat.

Linda Kramer-Konijn

Spreker lezingen

Als financieel adviseur én spreker vind ik het ontzettend belangrijk dat mensen, jong én oud, op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving omtrent nalatenschappen en levenstestamenten.

Nicole Buskermolen

Erfrechtspecialist

Als adviseur van Erfrechtplanning vind ik het belangrijk te luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Ieder gesprek is uniek en geen situatie is hetzelfde. En juist dat maakt dit werk zo mooi.  

Ilja Imthorn

Erfrechtspecialist

Vanuit mijn achtergrond als adviseur in de financiële dienstverlening heb ik veel ervaring met het integraal adviseren van mensen in verschillende levensfasen en life events. 

Matthias Boiten

Matthias Boiten

Spreker lezingen

Het erfrecht is een fascinerend rechtsgebied dat iedereen aangaat. Tijdens de lezingen hoop ik iets van mijn enthousiasme over het erfrecht te kunnen overbrengen.

Ray Kramer

Ray Kramer

Erfrechtspecialist

Eenvoud en helderheid zijn mijn leidraad. Ik luister naar uw wensen en zet dit om naar begrijpelijke adviezen. Voor uw innerlijke rust. En, indien van toepassing, ook van uw partner en kinderen.

Ivo Lepes

Ivo Lepes

Erfrechtspecialist

Mensen helpen is mijn passie, inzicht geven in complexe situaties en vandaar uit samen op basis van de wensen een invulling geven aan die doelstellingen. 

Mahsa

mr. Mahsa Bitalzadeh

Erfrechtspecialist & Fiscalist

Op basis van mijn inlevingsvermogen en fiscale kennis stel ik een passend advies samen voor mijn klant. Dit vertaal ik vervolgens naar begrijpelijke taal zodat mijn klanten inzichtelijk hebben wat zij exact vastleggen met betrekking tot hun nalatenschap.

Ken Jagersma

Ken Jagersma

Planning

Als planner op de backoffice bij Erfrechtplanning is het aan mij de taak om lezingen te verzorgen door heel het land en onze sprekers, adviseurs en bezoekers in een prettige omgeving samen te brengen.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud