Erfrechtplanning maakt gebruik van functionele en trackingcookies om de gebruikerservaring te optimaliseren

Bij verder gebruik van deze website gaan we ervan uit dat u deze cookies accepteert.

Melding sluiten

Serviceabonnement

Altijd de zekerheid dat uw (levens) testament actueel en up-to-date is

Ook na het regelen van een (levens)testament houdt u mogelijk vragen. Erfrechtplanning biedt u met het unieke serviceabonnement de rust en zekerheid dat u uw nalatenschap goed heeft geregeld.

Checklist: ‘Eerste Hulp’ bij overlijden

Bij het overlijden van een dierbare, komt er veel op u af. U moet in deze emotionele tijd veel praktische en zakelijke beslissingen nemen. Erfrechtplanning ondersteunt u met een duidelijke en praktische checklist.

Checklist: ‘Eerste hulp’ voor de executeur(s) in het testament

Bent u aangewezen als executeur van een testament? Waarschijnlijk loopt u tegen verschillende vragen aan over hoe u de afwikkeling het beste kunt aanpakken.

Met de overzichtelijke checklist van Erfrechtplanning kunt u er gerust op zijn dat de afwikkeling goed verloopt.

Ook de zekerheid dat uw (levens)testament up-to-date is?

Neem contact op

Jaarlijkse APK op uw testamenten

U heeft uw testament geregeld. Maar ontwikkelingen staan niet stil. Mogelijk heeft u in uw testament een executeur benoemd waar u geen contact meer mee heeft of is de verstandhouding met uw (klein)kinderen of de partners van uw kinderen niet meer optimaal. Het is verstandig jaarlijks uw testament na te lopen om te kijken of deze nog wel actueel en up-to-date is.

Erfrechtplanning neemt jaarlijks contact met u op om te vragen of er nog wijzigingen zijn die mogelijk van invloed zijn op het (levens)testament.

Kosten

Kies bij het regelen van uw testament bij Erfrechtplanning direct voor ons serviceabonnement. Het abonnement kost u het eerste jaar 99 euro. 

Vanaf het 2e jaar profiteert u van 15% korting en betaalt u slechts € 6,95 per maand. U zit nergens aan vast: na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar. 

Op dit product zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Informatiebulletin

Regelmatig ontvangt u van ons een digitaal informatiebulletin waarin we onderwerpen behandelen als: erfrecht, zorg, vermogensplanning, rouw, uitvaart, pensioen, goede doelen et cetera.

Meer informatie?

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud