Persoonlijke werkwijze

Het regelen van een (levens)testament

Het regelen van een testament en/of levenstestament is meer dan alleen een handtekening zetten onder een document. Er zijn veel factoren waarover u moet nadenken en waarover u een beslissing moet nemen. En wist u bijvoorbeeld dat u kunt besparen op erfbelasting? Of dat u mogelijk onnodig hoge zorgkosten betaalt? Erfrecht is een serieuze zaak waar we, jong of oud, goed bij stil moeten staan. Gelukkig staat u er niet alleen voor.

Voorkom dat u te veel betaalt

De adviseurs van Erfrechtplanning vertellen u onder andere hoe u kunt besparen op de eigen bijdrage in de zorg en hoe u voorkomt dat uw erfgenamen na uw overlijden onnodig veel erfbelasting moeten betalen.

Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis

De adviseurs van Erfrechtplanning komen kosteloos en vrijblijvend bij u thuis langs om uw persoonlijke situatie door te spreken. We bespreken uw wensen en informeren u over de mogelijkheden rondom een (levens)testament of een slim schenkingsplan.

Begrijpelijk adviesrapport

Besluit u na het gesprek niet verder te gaan? Dan heeft het u alleen een kop koffie gekost. Besluit u wél verder te gaan, dan stellen we voor u een begrijpelijk adviesrapport op. Dit kunt u zelf rustig doornemen en bespreken met uw partner of kinderen.

Naar de notaris

Is het rapport volledig, duidelijk en naar uw wens, dan brengen we u in contact met een van de notarissen in ons netwerk voor het ondertekenen van het (levens)testament. De notaris zal het rapport nogmaals met u doornemen en stelt een conceptakte op. Nadat u en wij de akte hebben gecontroleerd, tekent u de akte(s) bij de notaris.

Lezingen

Tijdens een van onze lezingen die we organiseren door het hele land, geven we antwoord op al uw vragen over het levenstestament, testament en erfrecht in het algemeen.

Het bijwonen van een lezing is kosteloos en verplicht u tot niks. Schrijf u nu in. Geen lezing bij u in de buurt? Houd de website in de gaten.

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud