Word onze adviseur

Mensen uitgebreid informeren over alle mogelijkheden rondom erfrecht, hen wijzen op mogelijke kostenbesparingen en advies geven over de juiste en passende invulling van een testament of levenstestament. Dat is wat de specialisten van Erfrechtplanning dagelijks doen.
Wij werken met professionele sprekers die iedere dag lezingen houden op locaties in heel Nederland. Potentiële klanten die na afloop van een lezing een persoonlijk gesprek willen, bieden wij een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs aan.

Functiebeschrijving adviseur Erfrechtplanning

Als adviseur van Erfrechtplanning werk je als ZZP-er onder de vlag van Erfrechtplanning. Je krijgt via ons afspraken in je agenda op datum en tijd en je bezoekt de klanten bij hen thuis. Je geeft zelf aan wanneer je (niet) beschikbaar bent. Wij bieden je een uitgebreid CRM-systeem aan in combinatie met onze adviessoftware. Hiermee houd je gemakkelijk bij wat de klantstatus is en het adviesrapport rolt op eenvoudige wijze uit het systeem.

Na akkoord van de klant begeleid je hen verder in het hele proces richting een van de notarissen die met ons samenwerken, tot aan het passeren van de akten aan toe.

Als adviseur bezit je de volgende eigenschappen:

  • Je hebt voldoende kennis van het erfrecht (bij voorkeur FFP/REP of anderszins relevante opleiding)
  • Je bent commercieel vaardig.
  • Je bent administratief goed onderlegd.
  • Je bent minstens 2 dagen per week beschikbaar voor Erfrechtplanning.
  • Je bent bereid om bij een lezing bij jou in de buurt als adviseur aanwezig te zijn.

Je betaalt Erfrechtplanning per lead die je van ons krijgt. Daarnaast betaal je een maandelijks bedrag voor de licentie van de software. Uiteraard is er een aantrekkelijk verdienmodel voor jou als adviseur.

Informatie en toelichting

Voor meer informatie en een toelichting op de functie kun je bellen met:
Fedor Sikkes, tel 06 - 55 78 07 31. Of stuur een e-mail naar fedor@erfrechtplanning.nl

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud