50PLusBeurs Erfrechtplanning 50PLusBeurs Erfrechtplanning

Kom gratis naar de 50PlusBeurs

Vraag hieronder uw gratis toegangskaarten
aan via Erfrechtplanning

Erfrechtplanning verzorgt tijdens de 50PlusBeurs ieder uur een lezing over alles wat u moet weten van testamenten en levenstestamenten.

Erfrechtplanning nodigt u uit voor een bezoek aan de 50PlusBeurs 2023

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het levenstestament, het testament of het erfrecht in het algemeen? Kom naar de 50Plusbeurs en ervaar wat de adviseurs van Erfrechtplanning voor u kunnen betekenen. Zij kunnen al uw vragen over erfbelasting, uw erfenis of het testament beantwoorden. Wij zien u graag! U vindt de stand van Erfrechtplanning in hal 7, standnummer E06.

12 september t/m 16 september 2023, Jaarbeurs Utrecht

50Plusbeurs 2023

De 50PlusBeurs is van 12 tot en met 16 september 2023 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 - 17.00 uur. De 50PlusBeurs is al 28 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!


De opmerking bij betaling 'Je rekent af via jouw eigen bank' kunt u negeren. U ontvangt de toegangtickets gratis van Erfrechtplanning.

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt liefst 6 thema’s: Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test je fitheid, volg leerzame presentaties en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Wij werken samen met:

Logo hersenstichting
WWF logo

Erfrechtplanning helpt u regie te houden over uw leven en uw nalatenschap

De adviseurs van Erfrechtplanning zijn specialist in erfrecht. Zij maken de ingewikkelde materie van erfrecht inzichtelijk en begrijpelijk en adviseren u over alle mogelijkheden. Onze adviseurs komen kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Wij werken samen met een netwerk van notarissen zodat u altijd tegen een scherpe prijs uw (levens)testament kunt laten opstellen.

Maak direct een kosteloze afspraak

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud