Adviestool voor zakelijke partners.
Meer weten?

Leren werken met de adviestool

Wilt u klanten kunnen informeren en adviseren over testamenten en levenstestamenten met behulp van onze adviestool? Wij leiden financieel experts ook op om het optimale uit de tool te halen. Vraag via onderstaand formulier naar de mogelijkheden en hoe het volledige traject eruit ziet.

Neem contact op

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Onze adviestool biedt ook uw klanten nét dat beetje extra

Bij Erfrechtplanning geven wij samen met onze klanten invulling aan testamenten en levenstestamenten op een persoonlijke, toegankelijke en begrijpelijke wijze. Dit doen wij met onze erfrechtspecialisten en de samenwerkende notarissen door het land. We informeren, organiseren en ondersteunen. Kortom: alles voor een gerust gevoel. En ú kunt daar ook aan bijdragen.

Profiteer van onze adviestool als financiële dienstverlener of tussenpersoon

Als u bij de klant zit, wilt u hem of haar verrassen met nét dat beetje extra service van onschatbare waarde. U wilt laten zien dat u aan alles heeft gedacht. Maak bijvoorbeeld de onderwerpen schenken en erven op een toegankelijke manier bespreekbaar. U zit immers toch al bij de klant aan tafel voor financieel advies. Daarin kunt u het erfrecht eenvoudig meenemen.

Adviestool erfrecht

Breidt uw dienstverlening eenvoudig uit met onze adviestool. Middels deze tool kunt u het op een praktische en begrijpelijke manier met uw klant hebben over schenken en erven. Hoe? Met het adviesrapport als leidraad. De adviestool begeleidt u in dit traject en produceert een op maat gesneden adviesrapport voor uw klant. Maar dat niet alleen. Ook een kant-en-klaar notarisverslag behoort tot de mogelijkheden.

Het adviesrapport is in heldere en vooral begrijpbare taal geschreven, zodat uw klant niet met vragen achterblijft. Het is een handig naslagwerk voor zowel uw klant als de hele familie. Uiteindelijk begeleidt u de klant het gehele traject, tot aan het passeren aan toe.

Waarom notarissen baat hebben bij een samenwerking met Erfrechtplanning

Met onze lezingen en persoonlijke gesprekken bij mensen thuis, maken wij mensen door het hele land bewust van hun mogelijkheden om op een juiste manier invulling te geven aan hun testament of levenstestament. Na zo’n persoonlijk gesprek ontvangen onze klanten een helder en begrijpelijk adviesrapport. Hierna volgt pas de afspraak bij een van de vele notarissen waarmee wij samenwerken. Uiteraard informeren wij u - de notaris - middels een adviesverslag wat er besproken is en welke conceptaktes dienen te worden opgemaakt. Dankzij onze tool en adviesrapporten zijn de klanten die bij u aanschuiven dus al optimaal geïnformeerd en geadviseerd. Sterker nog: ze zijn klaar om te tekenen!

Meer weten over de samenwerking met Erfrechtplanning? Neem contact op via het contactformulier aan de linkerkant van de pagina.