Header Header mobile Header mobile

Kom gratis
naar Be!eef 2024

Vraag hieronder uw gratis toegangskaarten aan via Erfrechtplanning

Erfrechtplanning verzorgt tijdens Be!eef ieder uur een lezing over alles wat u moet weten van testamenten en levenstestamenten.

Erfrechtplanning nodigt u uit voor een bezoek aan Be!eef 2024

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het levenstestament, het testament of het erfrecht in het algemeen? Kom naar Be!eef en ervaar wat de adviseurs van Erfrechtplanning voor u kunnen betekenen. Zij kunnen al uw vragen over erfbelasting, uw erfenis of het testament beantwoorden. Wij zien u graag! U vindt de stand van Erfrechtplanning in hal 7, standnummer E06.

Logo Beleef 2024

10 t/m 14 september 2024, Jaarbeurs Utrecht

Be!eef 2024

Dit jaar viert Be!eef haar 30-jarig jubileum en verandert haar naam van de 50PlusBeurs naar Be!eef. 
Be!eef biedt een unieke ervaring vol entertainment, gezelligheid en inspiratie, waar het motto “Later is nu” centraal staat. Be!eef de vernieuwde 50PlusBeurs met ons mee, op 10 t/m 14 september 2024 van 10:00 tot 17:00 uur.

Gebruik bij het bestellen de kortingscode die u heeft ontvangen en u krijgt na afronding van de bestelling de gratis kaartjes van Be!eef! per mail toegestuurd.

Ogen en oren tekort!

Leer, inspireer, ontwikkel en ontdek bij de verschillende podia en doe mee met interactieve en creatieve workshops, informatieve lezingen en indrukwekkende presentaties. Op “Be!eef LIVE”, het kunst- en cultuurpodium, zie je hoe “Later is Nu” echt betekenis krijgt. Met optredens van bekende namen, wordt het een plek vol muziek, lachen en bijzondere verhalen.
Maak het mee, je komt ogen en oren tekort!

Wij werken samen met:

Logo hersenstichting
WWF logo

Erfrechtplanning helpt u regie te houden over uw leven en uw nalatenschap

De adviseurs van Erfrechtplanning zijn specialist in erfrecht. Zij maken de ingewikkelde materie van erfrecht inzichtelijk en begrijpelijk en adviseren u over alle mogelijkheden. Onze adviseurs komen kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen. Wij werken samen met een netwerk van notarissen zodat u altijd tegen een scherpe prijs uw (levens)testament kunt laten opstellen.

Maak direct een kosteloze afspraak

Copyright © Erfrechtplanning  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud